top of page
GreenBee Teamfoto.png

OVER ONS

GreenBee Foundation is een jonge organisatie, opgericht door gedreven dromers en doeners. We dromen van een mooiere wereld, waarin mens en natuur in evenwicht en met wederzijds respect samenleven. ​We doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om deze droom te verwezenlijken. Met het hoofd in de wolken en onze voeten stevig op de grond.​
 

GreenBee Foundation is een ANBI-gecertificeerde organisatie

GREENBEE TEAM

BARBARA PETERS

IRENE PRONK

GreenBee Website Barbara.png
GreenBee Website Irene.png

Green coach

Directeur

Barbara ontwikkelde het onderwijsprogramma en geeft les aan (toekomstige) GreenBee Kids

Irene leidt als directeur de dagelijkse organisatie en coördinatie van de activiteiten van GreenBee en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid.

FRANK TIMMERMAN

GreenBee Website Frank.png

ARNOUT KROEZEN

GreenBee Website Arnaut legend.png

Voorzitter

Penningmeester

Frank Timmerman is als kweker, floral artist, ondernemer en idealist, oprichter van GreenBee en voorzitter van de stichting. 

Arnout Kroezen is econoom met een sterk gevoel voor beleid en rechtvaardigheid. Hij is penningmeester in het bestuur van GreenBee. 

BELEIDSPLAN

Op 12 juli 2022 werd Stichting GreenBee -voor communicatieve doeleinden GreenBee Foundation genoemd- als ideële organisatie (SBI-code 94996, RSIN nummer 864166059) opgericht uit een gevoel van verantwoordelijkheid voor, en ten behoeve van een mooiere, groenere wereld. In dit beleidsplan beschrijft GreenBee Foundation vanuit welke missie, visie en doelstellingen ze beoogt bij te dragen aan een groenere toekomst. We concretiseren onze idealen met een op praktisch en theoretisch onderzoek gebaseerd plan van aanpak, alhier uitgewerkt in de doelgroep analyse, strategie, tijdsplan en begrotingen.

Scherm­afbeelding 2023-10-30 om 10.16_ed
bottom of page